Contact

   
   RoBrands a luat nastere din ideea de a promova toate brandurile din Romania, demonstrand prin aceasta ca si noi avem branduri puternice. Oricine isi poate expune propriul sau brand pe site-ul nostru.
   Spatiul pe site este impartit in blocuri de 100 de pixeli (10x10 pixeli), pentru ca orice mai mic de atat nu ar putea fi inteles. Costul unui bloc este de 10 RON/an. (ex. pt un logo cu dimensiunile de 80x40px costul este de 320 RON/an). Dimensiunile imaginii dvs pot fi oricat de mari, atat cat spatiul este disponibil. Dealtfel aceasta poate fi pozitionata exact acolo unde doriti dvs, daca o alta imagine nu ocupa acel spatiu. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati in cererea dvs. coordonatele afisate in dreptul cursorului. Fiecare imagine este insotita de o scurta descriere, formulata de dvs. in asa fel incat sa atraga imediat atentia vizitatorilor.
   Daca va intrebati de ce sa cumparati spatiu pe acest site...E simplu! Pentru ca publicitatea facuta acestui site va aduce foarte multi vizitatori care, curiosi sau interesati, va vor vizita site-ul pt a va cunoaste si mai bine.